05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

A szóbeli felvételi vizsga időbeosztása

Kedves Felvételizők, kedves Szülők!

Megérkeztek iskolánkba a jelentkezési lapok, elkezdtük ezek feldolgozását. Köszönjük minden jelentkezőnek a bizalmat, és szeretettel várjuk őket a szóbeli vizsgára. A mai napon minden jelentkezőt levélben értesítettünk a tudnivalókról, a szóbeli vizsga időpontjáról.

A legfontosabb információkat itt is megismételjük.

A szóbeli vizsga (elbeszélgetés) helye:

A Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma épülete, (4044. Debrecen, Kálvin tér 16, hátsó épület, 3. emelet). Mint a felvételi tájékoztatóban is közöltük minden tanuló csak egy bizottságnál vizsgázik! A nyelvi előkészítő osztályba jelentkezők egy rövid nyelvi meghallgatáson is részt vesznek!

A szóbeli vizsga ideje:

Március 2. és 5. között minden tanulót előre meghatározott időpontban várunk.  Kérjük, hogy a jelentkezők a kijelölt időpont előtt 15 perccel szíveskedjenek megjelenni, hozzák magukkal diákigazolványukat, ellenőrző könyvüket és az általános iskolai verseny és egyéb eredményeket igazoló irataikat.

A szóbeli elbeszélgetésen a szülők, hozzátartozók, lelkipásztorok is részt vehetnek. Kérem, éljenek ezzel a lehetőséggel!

Tájékoztatásul közöljük, hogy az iskola udvarán parkolási lehetőséget nem tudunk biztosítani. A gépkocsival érkezők a Kollégium körül lévő fizetős parkolókban vagy a közvetlenül mellettünk lévő Kölcsey Konferenciaközpont mélygarázsában helyezhetik el járművüket.

Amennyiben a közölt időpont halaszthatatlan okok miatt valakinek nem megfelelő, a Gimnázium Titkársága telefonszámán (06-52/516-896) szíveskedjék minél előbb módosítást kérni!

Sikeres és eredményes felvételizést kívánok!

Debrecen, 2011. február 23.

Győri József
igazgató

 

A szóbeli vizsga időbeosztása:

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap