05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Tájékoztatás az írásbeli felvételi vizsgáról

Kedves Diákok! Kedves Szülők!

A középiskolába jelentkező 8. osztályos tanulók írásbeli felvételi vizsgája országosan 2011. január 22-én, szombaton 10 órakor kezdődik. Az írásbeli vizsgával kapcsolatos tudnivalókról minden jelentkezőt írásban értesítettünk, itt csak a legfontosabbakat foglaljuk össze:

Kérjük, hogy azok a diákok, akik előzetesen írásban iskolánkat jelölték meg a felvételi vizsga helyszínének legkésőbb 9.30-ra jelenjenek meg intézményünkben. A Gimnázium épületét a Kollégium főbejáratán, a Nagytemplom irányából lehet megközelíteni. A gépkocsival érkezők számára jelezzük, hogy az iskola udvarán parkolási lehetőséget nem tudunk biztosítani, a környéken az utcai parkolók fizetősek. Biztonsági okból leginkább a mellettünk lévő Kölcsey Konferenciaközpont mélygarázsa ajánlható. A vizsga befejezésének várható időpontja 11.45 perc.

Tájékoztatásul közlöm, hogy a kijavított, értékelt vizsgadolgozatok megtekintésére a vizsgázó és szülője / gondviselője számára 2011. január 27-án, csütörtökön 8 és 16 óra között biztosítunk lehetőséget iskolánk épületében. A megtekintéskor lehetőség van a dolgozatokról fénymásolat készítésére. A megoldási kulcstól eltérő javítás esetén 2011. január 28-án, pénteken 16 óráig van lehetőség arra, hogy a vizsgázó vagy a szülő / gondviselő írásban észrevételt tegyen, s kérje a kifogásolt rész újraértékelését.

A vizsga eredményeit honlapunkon is közzétesszük, adatvédelmi okok miatt a név helyett csak a tanulói azonosítót szerepeltetjük.

A vizsga eredményét tartalmazó Értékelő Lapot legkésőbb 2010. február 5-ig postázzuk a vizsgázó által megadott címre.

Mindenkinek eredményes vizsgázást kíván az iskola vezetése!

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap