13201708V

feed-image

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Tájékoztató a kétszintű érettségi vizsgákról – 2013. május-júniusBővebben...

Tájékoztató az írásbeli vizsga megkezdése előtt a diákoknak

1. A vizsgán való megjelenés
Az írásbeli vizsgán mindenki ünnepélyes öltözetben jelenjen meg, személyi- és diákigazolványát feltétlenül hozza magával. Mobiltelefonját lehetőleg senki ne hozza magával. Amennyiben ez elkerülhetetlen, akkor a mobiltelefont a vizsga kezdete előtt köteles kikapcsolni, és a vizsgateremben az erre kijelölt helyen elhelyezni.

Az írásbeli vizsgára a megadott időpontban mindenki pontosan jelenjen meg. A késés nem megengedett, minden esetben az írásbeli vizsga letételét veszélyezteti.

Bővebben...

Fontos tájékoztás felvételizőknek!

Tisztelt Intézményvezető!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy megjelent a 2012. szeptemberben induló képzéseket tartalmazó  Felsőoktatási felvételi tájékoztató Hivatalos Kiegészítése.

A Hivatalos Kiegészítés keretében új meghirdetések jelentek meg, számos jelentkezési lehetőség megszűnt, valamint a Felsőoktatási felvételi tájékoztató szövegébe beépült a 2012. január 20-án megjelent finanszírozással, képzésenkénti önköltségekkel és államilag támogatott létszámokkal kapcsolatos tájékoztatás is, ezért kiemelten fontos, hogy minden jelentkező  megismerje a kiegészítés tartalmát.

Bővebben...

Digitális évkönyvek

Könyvtár

iwiw

Régi honlap