19201709K

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Közérdekű információk

Ez alatt a menüpont alatt olyan fontos információkat közlünk, amelyek elsősorban a diákok és a szülők számára lényegesek és fontosak.

Általában a legolvasottabb és legkeresettebb cikkek a FELVÉTELI eljárással kapcsolatos közlemények. Itt jelentetjük meg a Felvételi Tájékoztatónkat, a felvételi vizsgák időbeosztását, az írásbeli vizsga eredményeit, az ideiglenes felvételi rangsorokat, és minden lényeges további információt itt közlünk. Mivel a felvételi eljárás szigorúan kötött időrendben folyik, ezért mindig az aktuális információk olvashatóak ezen a helyen Az érdeklődő diákoknak és szülőknek javasoljuk, hogy rendszeresen figyeljék a megjelenő információkat, így biztosan nem maradnak le semmi lényeges dologról.

Itt olvasható a TANÉV RENDJE, amely az iskolai tanév legfontosabb eseményeit tartalmazza. Innen követhetik a szülők és diákok az egyes időszakok eseményeit, ennek figyelembevételével tervezhetik a családi programokat. A tanév elején összeállított tervezet természetesen évközben módosulhat, változhat, ezért érdemes alkalmanként visszatérni erre a menüpontra is.

Az ÉRETTSÉGI vizsgákkal kapcsolatos információkat közvetlenül is eljuttatjuk az érintett tanulókhoz, de mindinkább arra törekszünk, hogy főleg a nagy terjedelmű anyagok nyomtatásával, sokszorosításával takarékoskodjunk, ezeket elektronikus tegyük hozzáférhetővé. Ajánljuk tehát, hogy az érettségire készülő diákok folyamatosan figyeljék az itt közétett dokumentumokat.

Az iskolai HIRDETÉSEK az iskolai élet aktuális eseményeiről tájékoztatják a tanulókat. Az osztályfőnökök és az internátusok vezetői kapják meg ezeket a dokumentumokat, és ők kötelesek ismertetni azokat a tanulókkal. Arra törekszünk, hogy ezek az információk is folyamatosan megjelenjenek a honlapon, így később is visszakereshetőek, a hiányzó vagy figyelmetlen diákokhoz is eljuthat a tájékoztatás.

Iskolánkban a kollégista diákok számára háromszori étkezést biztosítunk, a többi tanuló ebédet rendelhet. A diákok az ebéd rendelésekor háromféle menüből választhatnak. Tanáraink, munkatársaink és a Hittudományi Egyetem hallgatói részére a la carte rendszerben ötféle menü áll rendelkezésre az ú.n. Tükörteremben. A NAPI MENÜ menüpont alatt megtekinthetők az aktuális étlapok.

Honlapunk nagyon fontos célja, hogy a szülők minél több információval rendelkezzenek az iskolai életről, a fontos tudnivalókról. A SZÜLŐK TÁJÉKOZTATÁSA menüpont alatt igyekszünk minden, a szülőket érdeklő információt közzétenni. A szülői értekezleti meghívók, körlevelek mellett az iskolai élet szervezésével kapcsolatos dokumentumokat (hazautazási rend, fogadóórák, csengetési rend…) is itt helyeztük el.

Különösen is fontosnak tartjuk, hogy a Közérdekű Információk alatt található dokumentumok frissek, naprakészek, informatívak legyenek. Kérjük a honlap látogatóit, hogy bővítési, módosítási javaslataikat, igényeiket szíveskedjenek eljuttatni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap