21201710Szo

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Kapcsolatok

Ez alatt a menüpont alatt azokat az internetes honlapokat igyekeztünk összegyűjteni, amelyek valamilyen módon közvetlenül kapcsolódnak iskolánkhoz, másrészt honlapunk böngészői számára is érdekesek lehetnek. Természetesen, ezek a „linkek” folyamatosan bővíthetők. Kérjük a honlap olvasóit, jelezzék, milyen honlapok felvételét javasolják!

A TESTVÉRISKOLÁINK menüpont alatt azokat a külföldi, illetve „külső magyarországi” iskolákat találhatjuk meg, melyekkel folyamatos és rendszeres kapcsolatunk van.

A DRK HONLAPOK menüpont alatt a Debreceni Református Kollégium szervezeti egységébe tartozó intézmények honlapjai szerepelnek. Elvi döntés született a Kollégium központi honlapja minőségileg új formában történő kialakításáról. Reméljük, rövidesen ez is működni fog!

Az EGYHÁZI HONLAPOK menüpont alatt azoknak az egyházi, elsősorban református szervezeteknek, testületeknek és intézményeknek az elérhetőségét nyújtjuk, melyekkel intézményünk napi kapcsolatban áll. Ez az a pont, amely a tényleges igények alapján fokozatosan bővíthető.

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap