18201710Sze

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Pályázat egyszeri szociális segélyre (2017. tavasz)

Kedves Szülők, Diákok!

A korábbi évekhez hasonlóan idén tavasszal is igyekszünk támogatni iskolánk szociálisan rászoruló diákjait az Orando et Laborando Alapítvány bevonásával. Érzékeljük, hogy igen sok családnak napi megélhetési gondjai vannak, de a mi lehetőségeink is végesek. A mostani egyszeri segéllyel elsősorban a rendkívüli kiadásokhoz (pld. osztálykirándulás, ballagás) kívánunk hozzájárulni.

A segélyezési nyomtatványokat már kiosztottuk a tanulóknak, de természetesen még beszerezhetők iskolánk Titkárságán, illetve letölthetők iskolánk honlapjáról. Kérem, hogy az adatokat pontosan szíveskedjenek kitölteni, a család jövedelmét kereseti igazolásokkal vagy más dokumentumokkal szíveskedjenek igazolni! Különösen is kérjük kiemelni, ha a családban komolyabb vagy tartós betegség fordul elő, mert ilyen esetekre külön keretünk van.

A számlázási rendszer miatt nincs lehetőség a segély összegének közvetlen jóváírására, hanem választhatnak a szülők, hogy bankszámlára utaljuk a megállapított összeget vagy készpénzben kívánják felvenni azt!

A határidőn (2017. március 30.) túl beadott kérelmekkel nem tudunk foglalkozni!

Debrecen, 2017. március 20.

Győri József
igazgató

Pályázati Adatlap letöltése INNEN! /okos PDF, letöltés után számítógépen kitölthető/

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap