05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Európai Diáksport Nap a REFI-ben

A Magyar Diáksport Szövetség idén is meghirdette az Európai Diáksport Napját 2017. szeptember 29.-én.

A program keretében az intézményeknek ezúttal is egy legalább 120 perces aktivitást, sportprogramot kellett megszerveznie, amelynek egyetlen kötöttsége a hagyományos sport napi futótáv (idei 2017 méter) teljesítése volt..

Idén első alkalommal vettünk részt ebben a programban. A program elsődleges célja az volt, hogy egy jó hangulatú, fesztivál jellegű sportnap kerüljön megrendezésre, amely lehetőséget biztosít arra. hogy népszerűsítsük a testnevelést és az iskolai sportot és annak megbecsülését, hogy örömteli, játékos mozgásprogramokat szervezzünk, népszerűsítsük az egészségtudatosság koncepcióját, fejlesszük a tanulók társas képességeit, és erősítsük az iskola közösségét.

Először a labda játszotta a főszerepet. A program keretében rendeztük meg az iskolánk hagyományához tartozó RAB-ot, (Református Amatőr Bajnokság) ahol 4 lány és 8 fiúcsapat mérte össze labdarugó tudását. A nagyon jó hangulatú mérkőzések között teljesítették diákjaink a 2017 méter futást, melyet egy alapos bemelegítés előzött meg. Volt olyan diákunk is, aki túl teljesítette a kimért távot.

Mintegy 148 tanulót tudtunk bevonni ebbe az eseménybe és teljesítette ezt a kihívást.

Nagyon jól éreztük magunkat, jövőre veled ugyanitt találkozunk!

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap