05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

A szalagtűző ünnepség felvételének megtekintése

Iskolánk életének fontos eseménye a szalagavató. Jó pár éve döntöttünk úgy, hogy a programot két részre bontjuk: szalagtűző ünnepségre és szalagavató bálra. Ez a megoldás nagyon jónak bizonyult, ebben az évben is ilyen formában rendezzük meg az ünnepséget.

A szalagtűző ünnepségre 2015. október 17-én, szombaton 14 órakor került sor a Nagytemplomban. Az ünnepség nyilvános volt, ide minden érdeklődőt szeretettel vártunk. A szalagtűző bálra 18 órától került sor a Kassai úton lévő Lovardában. Ide csak belépőjeggyel vagy tiszteletjeggyel rendelkező vendégeink léphettek be.

A Nagytemplom újonnan telepített kép-és hangtechnikai rendszere, valamint honlapunk minősége lehetővé tette a rendezvény élő (online) közvetítését. Számunkra is meglepő volt, hogy milyen sokan követték figyelemmel az eseményt, több köszönetet is kaptunk. A tapasztalatokat felhasználva a jövőben is szeretnénk a Nagytemplomban rendezett alkalmainkat (pld: ballagás) élőben közvetíteni. A szalagtűző ünnepség utólagos megtekintéséhez kattintson az alábbi ablakra.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap