05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2010. február 16.

Tájékoztatom diákjainkat, hogy a ránk következő hétvégére tervezett programunk az előzetes tanévrendhez képest változik, és az alábbiak szerint alakul:

A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett iskolai megemlékezésünket 2010. február 19-én, pénteken 14 órakor tartjuk az Oratóriumban. Ezen az alkalmon minden tanulónk részvétele kötelező, ülésrend osztályok szerint. Az ünnepi megemlékezés keretében HAAS GYÖRGY történész, újságíró tart előadást.

Ugyancsak pénteken, február 19-én a 4. órában rendkívüli történelemórát tartunk a 12. évfolyamos diákjaink részére a Kálvin teremben. Az óra témája: „A Szovjetunió és kiszolgálóinak szerepe a kommunista diktatúra hatalomra jutásában 1944 és 1949 között”. Ezt az előadást is Haas György tartja.

Szombaton, február 20-án este 18.45-kor (Preces után) vetítjük a Kálvin teremben az 1956-os forradalmat követő megtorlás áldozata, Tóth Ilona orvosnő életéről szóló dokumentumfilmet. A film megtekintése 12. évfolyamos kollégista diákok számára az internátusi foglalkozások körében kötelező, de szeretettel várjuk az érdeklődő 11. és 12. évfolyamos többi diákunkat is.

Vasárnap, február 21-én az istentiszteleti alkalom csak a kollégista tanulók számára kötelező, de ide is szeretettel várjuk többi diákunkat is. Az istentisztelethez kapcsolódva kerül sor a Nagy Géza matematikai háziverseny eredményhirdetésére, valamint a Dr. Szendi Balázs és a Dr. Tóth Kálmán emlékdíj kiosztására.

Felhívom a figyelmet, hogy a Digitális Évkönyv képrendelésének határideje február 18, csütörtök. Kérem, hogy a rendelő lapot és a képek árát eddig az időpontig adjátok át osztályfőnökötöknek!

Előzetesen felhívom a figyelmet arra, hogy a következő hétvégén ( február  27-28) iskolánk rendezi a Református Középiskolák Matematikaversenyét. A verseny lebonyolításához az iskola tantermeit és az internátusi szobákat is igénybe vesszük. Kérem, hogy a tantermekből minden személyes tárgyat vigyetek el! Az internátusi tanulók az internátusok vezetőinek útmutatása szerint nyújtsanak segítséget a lebonyolításhoz! Köszönjük a  megértést!

Debrecen, 2010. február 16.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap