05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2015. február 18.

Iskolánk éves rendje szerint a ránk következő vasárnap, február 22-én közös istentiszteletet tartunk, ezen iskolánk minden tanulójának részvétele kötelező. Az istentisztelethez kapcsolódva emlékezünk meg a kommunizmus áldozatairól, konkrétan a „malenkij robot” keretében Szovjetunióba hurcolt nemzettársainkról. Ezen az alkalmon hirdetjük ki a Nagy Géza Matematika háziverseny eredményeit, valamint a Dr. Szendi Balázs és Dr. Tóth Kálmán ösztöndíjpályázat nyerteseit. Kérem, hogy 8.45-re ünneplő ruhában mindenki foglalja el helyét az Oratóriumban!

A Kollégium történeti vizsgára pénteken, február 20-án kerül sor. A 10.A, 10.B és 9.D osztályok tanulói 11.40-kor foglalják el helyüket a számukra kijelölt termekben! A terembeosztás a hirdetőtáblán olvasható. A vizsga 11.45-kor kezdődik, időtartama 60 perc. A vizsgázók csak a teljes munkaidő letelte után hagyhatják el a termet, ekkor mehetnek ebédelni!

Iskolánk diákönkormányzata táncházat szervez pénteken, február 20-án 18.30-tól 20.00-ig a Gimnázium Péterfia utcai tornatermében. Belépés tornacipőben! Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Iskolánkban a jövő héten (február 25. és 28. között) tartjuk a következő tanévre felvételizők szóbeli vizsgáját. A felvételi vizsga szerda, csütörtök és péntek délután a II. emeleten a Tanári szoba és a Fizika előadó közötti valamennyi tantermet igénybe veszi. Kérem, hogy az érintett osztályokból (9.N, 10.A, 9.B és 9.D) az 5. óra után mindenki vigye magával a délutáni órákhoz szükséges felszerelési tárgyait, mert ide már nem jöhetnek vissza a diákjaink. A délutáni órák új helyszíneit, illetve az esetleg elmaradó délutáni órák listáját az iskolai hirdetőtáblákon tesszük közzé.

Debrecen, 2015. február 18.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap