05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2014. december 15.

December 18-án, csütörtökön 16 órakor tartjuk az Oratóriumban karácsonyi kibocsátó istentiszteletünket, ezen minden diákunk részvétele kötelező! Kérem, hogy az osztályok a szokásos rend szerint, ünnepi öltözetben foglaljanak helyet legkésőbb 15.50-ig. Ezen a napon a tanítás 15.30-kor befejeződik, a 9. órák elmaradnak.

A karácsonyi szünet előtti utolsó tanítási nap: december 19, péntek. A szünet utáni első tanítási nap: január 5, hétfő. A kollégista tanulók vasárnap, január 4-én érkezzenek vissza! Kérem, hogy a szünet előtt az osztálytermekből minden személyes tárgyat vigyetek el! Külön is felhívom a figyelmet arra, hogy a tanulói szekrényekben ruhaneműt ne hagyjatok, a testnevelés felszerelést mindenki vigye haza kimosni!

Az utolsó tanítási napon a korábbi évek gyakorlata szerint lehetőség lesz arra, hogy az osztályok bemutassák karácsonyi műsorukat. A jó rend érdekében egy előzetes beosztás készül, ami lehetővé teszi, hogy egymás műsorait is megnézzétek! Az új épület jellegzetességei miatt felhívom a figyelmet a következőkre:

  • A műsorokat csak a saját osztálytermekben lehet előadni.
  • A termekben semmiféle kárt nem okozhattok, a falak, bútorok nem sérülhetnek!
  • A fokozott tűzveszély és a füstjelző készülékek miatt osztályonként csak az adventi koszorú gyertyája gyújtható meg, semmilyen más nyílt láng nem használható!
  • Kérjük, hogy a termeket folyamatosan szellőztessétek!
  • Eltávozás előtt a termet rendben, tisztán kell hagyni, a székeket a padokra fel kell rakni!
  • Pénteken a tanítási nap 11 órakor fejeződik be, korábban senki nem hagyhatja el az iskola épületét!

Elkészült a 2014. év iskolai életéről szóló rövid beszámoló, amely hamarosan iskolánk honlapján is elérhető lesz. A beszámolót szüleitekhez is szeretnénk eljuttatni. A borítékban a beszámolón kívül egy szülőknek szóló levél, valamint az aktuális étkezési számlák találhatók. A debreceni és bejáró tanulók az osztályfőnököktől kapják meg a levelet csütörtökön délelőtt, a kollégistáknak csütörtökön este az internátusokban osztják ki azokat.

Köszönjük a Két Vödör Akcióban való részvételt, valamint a Kárpát-medencei Oktatási Alap számára eddig összegyűjtött adományokat. Örömmel jelzem, hogy a vasárnapi perselypénzünk összege kereken 60.000 Ft volt. Kérem, hogy a természetbeni adományokat legkésőbb csütörtökön délelőtt adjátok le! A pénzadományokkal közvetlenül a karácsonyi szünet után számoljanak el az osztályfőnökök!

Iskolánk minden tanárának, diákjának és családtagjaiknak áldott karácsonyi ünnepet és eredményes, boldog új évet kívánok:

Debrecen, 2014. december 15.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap