24201709V

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2014. december 8.

Tájékoztatom diákjainkat, hogy a ránk következő szombaton, december 13-án országosan elrendelt munkanap lesz, iskolánkban csütörtöki órarend szerint, rövidített órákkal és szünetekkel tanítunk. A tornatermi órák ütközése miatt a testnevelés órák elmaradnak! Ezen a hétvégén hazautazás nincs!

Iskolánk éves rendje szerint a ránk következő vasárnap (december 14-én) 9 órakor adventi úrvacsorai istentiszteletet tartunk az Oratóriumban. Ez az alkalom minden református felekezetű diákunk számára kötelező. Az énektanulás 8.45-kor kezdődik. Kérem, hogy ekkorra mindenki foglalja el osztályok szerinti helyét az Oratóriumban, ünnepi viseletben. Mint már korábban is jeleztük, ennek az istentiszteletnek a perselypénzét a Kárpát-medencei Oktatási Alap céljaira fordítjuk. Kérem, hogy mindenki tekintse erkölcsi kötelességének, hogy ha jelképes összeggel is, de járuljon hozzá ehhez a nemes célhoz!

Felhívom a figyelmet az istentiszteleteken való fegyelmezett viselkedésre, az iskolai egyenruha szabályos viselésére, a saját énekeskönyv hozatalára, a mobiltelefonok mellőzésére!

Kérem az osztályfőnököket, hogy vegyék magukhoz a karácsonyi segélyek gyűjtésére szolgáló vödröket! A természetbeni gyűjtés leadási határideje: december 16, kedd!

Felhívom a figyelmet arra, hogy az elmúlt napokban besurranó tolvaj járt az étkezdében. Mivel az építkezés miatt szinte lehetetlen a belépő személyek ellenőrzése, ezért nagy a veszély, hogy az eset megismétlődik. Nyomatékosan kérem, hogy pénzt, értéket a kabátok zsebében ne hagyjatok, a táskát, hátizsákot lehetőleg tartsátok magatok mellett!

Felhívom a figyelmet a jövő hét eseményeire: kedden és szerdán (december 16-17) a korábbi évekhez hasonlóan karácsonyi vásárt rendezünk, ahol elsősorban kerámiákat és más kisebb karácsonyi ajándékokat lehet vásárolni. December 18-án, csütörtökön 16 órakor karácsonyi kibocsátó istentiszteletet tartunk az Oratóriumban. December 19-én, pénteken van lehetőségük az osztályoknak karácsonyi műsoruk bemutatására. Ez a nap a karácsonyi szünet kezdete.

Debrecen, 2014. december 8.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap