05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2014. november 5.

Mint már korábban többször jeleztük, a ránk következő hétvégén a kollégista tanulók számára nincs hazautazás. Szombaton (november 8-án) 19 órakor lesz a Kántus jubileumi hangversenye a Nagytemplomban, ezen minden diákunk részvétele kötelező. Szeretettel várjuk a hozzátartozókat, családtagokat is! A koncert miatt ezen az estén preces nem lesz.

Pénteken, november 7-én kerül sorra a rossz idő miatt elmaradt hadisír gondozás és I. világháborús megemlékezés a Hősök Temetőjében. A korábbi terveknek megfelelően a résztvevő osztályoknak (9.A,B,N) a 6. óra 10 perccel rövidebb lesz, a 7. óra elmarad. Gyülekezés és indulás a Kollégium udvaráról 14 órakor! Kérem, hogy az időjárásnak és a munkavégzésnek megfelelően öltözzetek!

A jövő héten, kedden (november 11) tanári értekezlet miatt rövidített órarenddel haladunk. Valamennyi órát megtartjuk, de a tornatermi ütközések miatt a testnevelés órák elmaradnak! Kérem, hogy ebédelni az utolsó óra után menjetek, vagy akkor, ha az ebédre dupla óra marad!

Kérem, hogy a szociális segély, valamint Felsőőry ösztöndíj igényeket minél előbb adjátok le az osztályfőnököknek! A beadási határidőt péntekig meghosszabbítottuk, akik elfeledkeztek volna róla, még mindig kérhetnek pályázati lapot a Titkárságon!

A Kollégium főépületének felújítása miatt szükség van a Levéltár ideiglenes elhelyezésére a régi gimnáziumi épület földszintjén. Erre a célra a Fiúinternátus tanulószobáit is igénybe fogják venni, ezért csütörtöktől a szilenciumok a Gimnázium épületében lesznek. Az új elhelyezésről, valamint munkarendről az internátusi tanulók részletes eligazítás kapnak. Kérem tanulóink megértését. Felhívom a figyelmet arra, hogy a Gimnázium épületének takarítása délután történik, ezért diákjaink csak a számukra kijelölt helyiségeket használják!

Amint tapasztaltátok, az új étkezési nyilvántartó rendszer működése megindult. A menet közben előkerült problémákat folyamatosan igyekszünk megoldani. Mindenkitől türelmet és fegyelmezett viselkedést kérünk!

Debrecen, 2014. november 5.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap