05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2014. február 25

Szeretettel emlékeztetem diákjainkat a következő napok fontos eseményeire:

Felvételi
Iskolánkban ezen a héten szerda, csütörtök és péntek délután tartjuk a jövő tanévi felvételi vizsgák szóbeli részét. A vizsgák a 3. emeleten lesznek, ezeket a termeket a 6. óra után már nem szabad használni! Kérem, hogy a 6. óra befejezése után minden osztály és csoport azonnal hagyja el a termeket, személyes tárgyait vigye magával! Kérem, hogy a helyiségeket tisztán és rendben hagyjátok, oda a délután folyamán belépni tilos! Az erre a szintre tervezett órarendi órák számára az iskola más területén keressenek helyet az érintett csoportok, illetve tanárok! A felvételi vizsga miatt az iskola épületében fegyelmezett viselkedést kérünk, a nagy személyforgalom miatt értékeitekre különösen is ügyeljetek!

Matematika verseny
A korábbi évekhez hasonlóan idén is iskolánk rendezi a református középiskolák országos matematika versenyét. A verseny az iskola épületében zajlik, minden termet használni fogunk. Kérem, hogy legkésőbb a pénteki napon a tantermekből valamennyi személyes tárgyat (tankönyv, táska, füzet, testnevelési felszerelés…) vigyetek el! Az itt hagyott tárgyakat kénytelenek vagyunk összegyűjteni, értük felelősséget nem vállalunk! A kollégista tanulók az internátusok vezetőinek utasítása szerint pakoljanak el, hogy a versenyzők és tanáraik számára a szállást biztosítani tudjuk. A szóbeli felvételi vizsga és a matematika verseny miatt pénteken, február 28-án rövidített órákat és szüneteket tartunk, tanítás után a kollégistáknak általános hazautazásuk lesz.

Kollégiumtörténeti vizsga
A 10. évfolyam tanulói számára a Kollégiumtörténeti vizsga pénteken, február 28-án 10.40-kor kezdődik és 11.40-ig tart. A vizsgázók csak a dolgozatok beadása után ebédelhetnek és utazhatnak haza.

Segélyezés
Tavasszal újra lehetőség van egyszeri szociális segélykérelem benyújtására. Azok a tanulók, illetve szüleik nyújthatnak be segélykérelmet, akiknek alacsony az egy főre eső jövedelmük, illetve más okokból (pld: betegség) komoly gondot okoz a taníttatási költségek biztosítása. A segélyezéssel kapcsolatos tájékoztató néhány nap múlva iskolánk honlapján is olvasható lesz, a pályázati adatlapok csütörtöktől (február 27.) vehetők át az osztályfőnököktől. A segélykérelmek beadásának határideje: március 12, szerda! Kérjük a határidők pontos betartását, az előírt mellékletek csatolását!

Debrecen, 2014. február 25.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap