05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2013. október 21.

Iskolánk éves rendje szerint 2013. október 23-án, szerdán iskolai tanítási szünetet tartunk, a kollégista tanulók napirendjét az internátusok vezetői határozzák meg. Október 22-én este a kollégista tanulók számára kollégiumi foglalkozás keretében az ünnephez kapcsolódó témájú filmvetítésre kerül sor. A vacsora mindenkinek 18 órakor lesz a Tápintézetben. A 9-11. évfolyam számára a Díszteremben, az érettségiző évfolyam (12.A, 12.B, 12.C és 13.D osztályok) részére a Kálvin teremben lesz a vetítés. Ezeken minden kollégista tanuló részvétele kötelező.

Október 23-án a Dóczy Gimnázium udvarán kerül sor az iskolai labdarúgó bajnokságra. Szurkolókat is szeretettel várnak! Ezen a napon 18.30-tól a Leányinternátus teaházat rendez. Szeretettel várják a kollégista fiúkat!

Iskolánkban az őszi szünet 2013. október 26-tól november 3-ig tart. A szünet előtti tanítási napon, október 25-én, pénteken valamennyi órarendi órát a szokásos rend szerint megtartunk. A kollégisták tanítás után utazhatnak haza. A szünet utáni első tanítási nap: november 4, hétfő.

Korábbi gyakorlatunknak megfelelően ebben az évben is levelet kívánunk eljuttatni minden olyan lelkipásztornak, akinek gyülekezetéből valaki iskolánk tanulója. Nyilvántartásunk alapján minden gyülekezetből egy-egy diákot kérünk a levél kézbesítésére. A leveleket hazautazás előtt, pénteken vehetitek át osztályfőnökeitektől. Kérjük, szíveskedjetek ezt az őszi szünetben lelkipásztorotoknak személyesen átadni!

A korábbi évekhez hasonlóan most is meghirdetjük a 11., 12. és 13. évfolyamos tanulók (kivéve 11.D osztály!) számára a Felsőőry Alapítvány ösztöndíját, amely komoly támogatást biztosít a továbbtanulni kívánó, szociálisan rászoruló diákjainknak. A szükséges nyomtatványok október 24-től az osztályfőnököknél, a Gimnázium Titkárságán, valamint az iskola honlapján is hozzáférhetők lesznek. Az ösztöndíj részletes feltételei a mellékelt pályázati tájékoztatóban olvashatóak. Kérjük a feltételek és a határidők szigorú betartását!

Iskolánk rászoruló, szociálisan hátrányos helyzetű tanulói számára az Orando et Laborando Alapítvány őszi, egyszeri, segélyezési pályázatot hirdet. A Pályázati Adatlap az osztályfőnököktől vagy a Gimnázium Titkárságán kérhető, illetve letölthető iskolánk honlapjáról. Az egyszeri segélyezésre évfolyamtól függetlenül pályázhatnak tanulóink. Kérjük a feltételek és a határidők szigorú betartását!

Debrecen, 2013. október 21.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap