05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2013. október 8.

A szalagtűző ünnepség miatt a ránk következő hétvégén az internátusok nyitva tartanak, hazautazás szülői kérésre lehetséges. Felhívom tanulóink figyelmét arra, hogy a szülői kérésnek pontosan tartalmaznia kell, hogy mikortól meddig kéri a szülő a távollétet, és hogy hol fogja tölteni a diák ezt az időszakot! A 12. évfolyamos szülőket igazgatói levélben tájékoztattuk a szalagavatóval kapcsolatos tudnivalókról. A szülői nyilatkozatot a kollégista tanulók szülei az internátusok vezetőinek küldjék el, a nem kollégista tanulók zárt borítékban a Titkárságon adják le!

A szalagtűző ünnepélyünk főpróbája október 10-én, csütörtökön 16 órakor kezdődik a Nagytemplomban. Kérjük, hogy a 11. évfolyamos rendező diákok pontosan jelenjenek meg a főpróba kezdetén, hogy a feladatokat minél hamarabb szétoszthassuk.

Tájékoztatom diákjainkat, hogy a szalagavató táncok főpróbája miatt október 11-én, pénteken a végzős évfolyam tanulóinak nem lesz tanítás. A 11. évfolyam Lovardában rendező feladatokat ellátó tanulói a 4. óra után jöjjenek ki a Lovardába, ahol pontosan megismerik feladataikat! Mivel ebben a tanévben már eddig is nagyon sok óránk elmaradt, az alsóbb éves tanulók számára órarend szerinti rendes tanítás lesz!

A szalagavató bálra táncjegyeket árusítunk október 10-étől, csütörtöktől, ezeket diákjaink vásárolhatják meg. A táncjegy a bemutató táncok után, 20 órától biztosít belépési lehetőséget a szalagavató bálra. A táncjegy ára 500 Ft, megvásárolható a Gimnázium Titkárságán.

Tájékoztatom tanulóinkat, hogy október 10-én és 11-én (csütörtök, péntek) a Kollégiumban ülésezik az Egyházkerületi Közgyűlés. A nagyobb étkező létszám miatt várható, hogy a szokásosnál többet kell várni az ebédre. Kérem tanulóink fegyelmezett és udvarias viselkedését az egész épületben, de különösen az étkezdében! Külön felhívom a figyelmet a csomagok, értéktárgyak fokozott őrizetére, mert a nagyobb rendezvények lehetőséget adhatnak besurranó tolvajok megjelenésére!

Felhívom a figyelmet arra, hogy az utóbbi időben elterjedt a kerékpároknak a Kollégium bejárata előtt, az Emlékkert kerítéséhez rögzítése. Debrecen város Polgármesteri Hivatala levélben emlékeztetett arra, hogy ez szabálytalan, és az itt elhelyezett kerékpárokat joguk van elszállíttatni. Iskolánk a Kollégium udvarán, saját költségén alakított ki kerékpártárolókat. Kérjük diákjainkat és tanárainkat, hogy itt helyezzék el járműveiket!

Debrecen, 2013. október 8.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap