05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2012. október 9.

Tájékoztatom diákjainkat, hogy a szalagavató táncok főpróbája október 10-én, szerdán 12 és 16 óra között lesz a Lovardában. A végzős osztályok az osztályfőnökök beosztása szerint jelenjenek meg úgy, hogy ebédelni is legyen idejük. Az alsóbb éves tanulók szabadidejükben nézhetik meg a főpróbát, tanórákat nem hagyunk el. A rendező 11. évfolyamos tanulók pontosan 15 órakor jelenjenek meg, hogy feladataikról részletes tájékoztatást kapjanak! A főpróba idején mindenkitől maximális fegyelmet és együttműködést kérünk!

A szalagtűző ünnepség miatt a ránk következő hétvégén az internátusok nyitva tartanak, hazautazás szülői kérésre lehetséges. Különösen is felhívom a végzős tanulók figyelmét arra, hogy a szülők a korábban hazavitt tájékoztató levéllel együtt kiküldött nyilatkozat kitöltésével és visszaküldésével kérhetik hazautazásukat, illetve itt maradásukat. Szombaton a precest 18 órakor az Oratóriumban megtartjuk, vasárnap a kollégista tanulók a Mester utcai református gyülekezetben vesznek részt a 10 órakor kezdődő istentiszteleten. Vasárnap a reggeli a szokásosnál később, 8 óra 45-től lesz.

Mint már hirdettük, a szalagavató napján, október 12-én, pénteken a végzős osztályok számára iskolai tanítás nem lesz. A többi osztály számára az 1-3. órákat tartjuk meg. A szalagtűző ünnepély a Nagytemplomban 13 órakor kezdődik. Erre az alkalomra minden érdeklődő diákot, valamint hozzátartozóikat is szeretettel látjuk! A szalagavató bál 17 órakor kezdődik a Lovardában. Ide csak a belépőjeggyel rendelkezők léphetnek be. A kollégisták részvételének és visszaérkezésének szabályait (nyitva tartás, közlekedés, felügyelet…) az internátusok vezetői határozzák meg. Felhívom a figyelmet arra, hogy az iskola Házirendje a szalagavató ünnepség időszakában is érvényes iskolánk minden diákjára! Kérjük és elvárjuk a fegyelmezett, iskolánkhoz méltó és felelősségteljes viselkedést!

A szalagavató bálra táncjegyeket árusítunk október 10-étől, szerdától diákjaink számára. A táncjegy a bemutató táncok után, 19 órától biztosít belépési lehetőséget a szalagavató bálra. A táncjegy ára 500 Ft, megvásárolható a Gimnázium Titkárságán.

Felhívom a figyelmet arra, hogy október 11-én és 12-én (csütörtök-péntek) egyházkerületi közgyűlés lesz a Díszteremben. Kérem, hogy az étteremben különösen is fegyelmezetten viselkedjetek, a táskákat, kabátokat a polcokra tegyétek! A nagy személyforgalom miatt fennáll a veszélye a besurranó tolvajok megjelenésének, ezért értéktárgyaitokra külön is vigyázzatok, a táskákat ne hagyjátok őrizet, felügyelet nélkül!

Október 19-én, pénteken a 9. évfolyamos tanulók számára szülői értekezletet tartunk, amely 14 órakor a Díszteremben kezdődik, majd az iskola épületében van lehetőség az osztályfőnökökkel és a szaktanárokkal való találkozásra! A szülőknek szóló meghívó levelet október 11-én, csütörtökön adják át az osztályfőnökök a tanulóknak. Ha valaki nem utazik haza, ne vegye át a levelet, hanem ezeket az iskola postán küldi ki.

Debrecen, 2012. október 9.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap