05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2011. október 19.

Iskolánk vezetése nevében köszönöm a szalagtűző ünnepség és szalagavató bál rendezőinek és résztvevőinek a rendezvény sikeréhez való hozzájárulást. A végzős és rendező osztályok osztályfőnökeinek köszönet az előkészítésért és lebonyolításért. Köszönöm a végzős osztályok fegyelmezett és érett viselkedését, a rendező diákok segítségét!

A ránk következő hétvégén kollégista diákjaink számára kötelező az itt maradás. Hazautazási engedélyt csak valóban halaszthatatlan és fontos ügyben adhat az igazgató vagy helyettese. A pénteki és vasárnapi ünnepi alkalmakon minden diákunk részvétele kötelező. A hétvégére az iskola és az internátusok több választható programot kínálnak, éljetek a lehetőségekkel!

Pénteken, október 21-én a Dóczy Gimnáziummal közösen emlékezünk az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire. Ünnepségünk 13 órakor kezdődik a Nagytemplomban. Ezen a napon rövidített órákat és szüneteket tartunk. Kérem, hogy az órák után mindenki ebédeljen meg, és 12.50-re foglalja el helyét a Nagytemplomban. Az ülésrendről később tájékoztatjuk az osztályokat. Az ünnepség szónoka Rácz Sándor, a forradalom egyik legendás vezetője, a Munkástanács egykori elnöke. Az ünnepség után lehetőség lesz Rácz Sándor könyvének megvásárlására és dedikálására. 

Vasárnap, október 23-án 9 órakor reformációi ünnepi istentiszteletet tartunk az Oratóriumban. Kérem, hogy protestáns felekezetű diákjaink 8.45-re ünnepi öltözékben, osztályonként foglalják el helyüket az Oratóriumban! Az ünnepség után közösen megkoszorúzzuk a Gályarabok Emlékművét.

Október 21-én, pénteken 15 órakor tartjuk a Díszteremben a következő  tanévre történő felvételivel kapcsolatos első nyílt napunkat. Kérem, hogy hívjátok fel a lehetőségre a családi, ismerősi körben lévő 8. osztályos tanulók és szüleik figyelmét!

A korábbi évekhez hasonlóan most is meghirdetjük a 11., 12. és 13. évfolyamos tanulók (kivéve 11.D osztály!) számára a Felsőőry Alapítvány ösztöndíját, amely komoly támogatást biztosít a továbbtanulni kívánó, szociálisan rászoruló diákjaink támogatására. A szükséges nyomtatványok szerdától az osztályfőnököknél, a Gimnázium Titkárságán, valamint az iskola honlapján is hozzáférhetők lesznek. Kérjük a feltételek és a határidők szigorú betartását!

Iskolánk rászoruló, szociálisan hátrányos helyzetű tanulói számára az Orando et Laborando Alapítvány őszi, egyszeri, segélyezési pályázatot hirdet. A Pályázati Adatlap  az osztályfőnököktől vagy a Gimnázium Titkárságán kérhető, illetve letölthető iskolánk honlapjáról. Az egyszeri segélyezésre évfolyamtól függetlenül pályázhatnak tanulóink. Kérjük a feltételek és a határidők szigorú betartását!

Debrecen, 2011. október 18.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap