05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2011. január 12.

Tájékoztatom tanulóinkat, hogy iskolánkban az első félév 2011. január 14-én, pénteken ér véget. Ezen a napon rövidített órákat és szüneteket tartunk, de valamennyi órát megtartjuk. A hétvégén általános hazautazás lesz, a kollégista diákok a tanítás befejezése után utazhatnak haza.

Kérem, hogy az ellenőrző könyveket az osztályfőnökök szedjék be! A félévi értesítőket az osztályfőnökök január 21-én, pénteken adják át a tanulóknak, és ekkor értékelik az osztály félévi munkáját. Az éves iskolai rendünk szerint január 22. és 30. között egy hét félévi szünetet tartunk. Ezen a héten kerül sor az iskolai sítáborra.

Közeledik a május-júniusi érettségi vizsgára jelentkezés időpontja. A 12. évfolyamos, valamint az előrehozott érettségi vizsgára készülő tanulók várhatóan a jövő héten kapják meg a jelentkezéshez szükséges nyomtatványt. A kitöltött, szülőkkel aláíratott jelentkezési lapokat közvetlenül a félévi szünet után kell leadni.

Mint már korábban jeleztük, iskolánk pályázati támogatást nyert drogprevenciós előadások és foglalkozások megvalósítására. Az előadások a jövő hét folyamán, kedden és szerdán kerülnek sorra a Kálvin teremben és a Díszteremben. A pontos időbeosztást hétfőn tesszük közzé. Ezen a héten látogatják meg a 9. évfolyamos osztályok a Kontrasztkiállítást is. Kérem, hogy a foglalkozásokon fegyelmezetten és aktívan vegyetek részt!

Debrecen, 2011. január 12.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap