05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2010.október 20

Iskolánk vezetése köszöni a szalagavató rendezőinek és résztvevőinek a rendezvény sikeréhez való hozzájárulást. Külön is köszönjük az iszapkatasztrófa áldozatai számára szánt adományokat. A gyűjtés eredménye kereken 120.000 Ft volt, amelyet a Református Szeretetszolgálaton keresztül juttatunk el a károsultakhoz.

A ránk következő hétvégén kollégista diákjaink számára kötelező az itt maradás. Hazautazási engedélyt csak valóban halaszthatatlan és fontos ügyben adhat az igazgató vagy helyettese. A szombati és vasárnapi ünnepi alkalmakon minden diákunk részvétele kötelező. A hétvégére az internátusok több választható programot kínálnak, éljetek a lehetőségekkel!

Szombaton, október 23-án 9 órakor ünnepi műsorral emlékezünk meg az Oratóriumban az 1956-os Forradalom és Szabadságharc évfordulójáról. Kérem, hogy 8.50-re minden diákunk ünnepi öltözetben, osztályonként foglalja el helyét az Oratóriumban. Az ünnepség előtt 8.30-kor a 9. évfolyam tanulói ünnepélyesen megkoszorúzzák egykori diákunk, Szilágyi József 56-os mártír emléktábláját. A 9. évfolyam tagjai 8.20-kor gyülekezzenek a Kollégium Főbejáratánál!

Vasárnap, október 24-én 8.30-kor reformációi istentiszteletet tartunk az Oratóriumban. A szokásostól eltérő időpont oka az, hogy a Nagytemplom felújítása miatt 10 órakor gyülekezeti istentisztelet van az Oratóriumban. Kérem, hogy protestáns felekezetű diákjaink 8.15- re ünnepi öltözékben, osztályonként foglalják el helyüket az Oratóriumban! Az ünnepség után közösen megkoszorúzzuk a Gályarabok Emlékművét.

A jövő héten, az őszi szünetre való hazautazás előtt hirdetjük meg a 11. és 12. évfolyam számára a Felsőőry Alapítvány ösztöndíját, amely komoly támogatást biztosít a továbbtanulni kívánó diákjaink támogatására. A szükséges nyomtatványok az osztályfőnököknél, valamint az iskola honlapján is hozzáférhetők lesznek! Szintén a jövő héten teszi közzé az Orando et Laborando Alapítvány szociálisan rászoruló diákjaink számára az őszi, egyszeri, segélyezési felhívását. Erre évfolyamtól függetlenül pályázhatnak tanulóink!

Kérem, figyeljétek a hirdetményeket, és éljetek a lehetőségekkel!

Debrecen, 2010. október 20.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap