05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2010. február 25.

Tájékoztatom diákjainkat, hogy a ránk következő hétvégén (február 27-én  és 28-án) rendezi meg iskolánk a református középiskolák matematika versenyét. Kérem, hogy az osztálytermekből minden személyes dolgot vigyetek el, az osztálytermeket rendben hagyjátok. A kollégista tanulók az internátusok vezetőinek utasítása szerint hagyják szobáikat, és segítsenek a szálláshelyek előkészítésében. Köszönjük a közreműködést!

Iskolánk éves programja szerint pénteken, február 26-án kerül sor a 10. évfolyamos diákok kollégium történeti vizsgájára. A 10. évfolyam tagjainak ezen a napon az első négy óra lesz megtartva, majd megebédelhetnek. A vizsga 12 órakor kezdődik és 13 óráig tart. A terembeosztást a szervező tanárok közlik. Felhívom a figyelmet arra, hogy a vizsgateremből csak a vizsgaidő lejártakor távozhatnak a tanulók, mert különben zavarnák még dolgozó társaikat!

Március 3-án, szerdán 18. 30-kor Eric Barrett angol természettudós tart előadást a Kálvin teremben ANYAG, TÉR és IDŐ címmel. Vendégünk már többször tartott hasonló témájú, nagy sikerű előadást iskolánkban. A mostani alkalom a kollégista tanulók közül a nyelvi előkészítős osztályok diákjai, valamint a természettudományos (földrajz, kémia, biológia, fizika, matematika) 11. és 12. évfolyamos fakultációs és speciális csoportba járó tanulók számára kötelező internátusi foglalkozás. Természetesen, minden érdeklődő tanulót és tanárt is szeretettel várunk!

A kárpátaljai kirándulásra jelentkezett diákokat kérem, hogy pénteken a nagyszünetben jöjjenek a Kálvin terembe!

Debrecen, 2010. február 25.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap