20201710P

feed-image

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Próbanyelvvizsga lehetőség iskolánk támogatásával

Próbanyelvvizsga iskolánkban

Hirdetjük a 11. és 12. évfolyamos diákjainknak, illetve a 10.d osztálynak, hogy a Corvinus Nyelvvizsgaközpont szervezésében 2017. november 9-én 14 órától iskolánk Nagy Előadójában középfokú (B2-es) próbanyelvvizsga megírására van lehetőség angol nyelvből.

Bővebben...

Hirdetés, 2017. október 4.

Hirdetés

Október 6-i ünnepség

            Iskolánk közössége ebben az évben is megemlékezik az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc vértanúiról, a 13 honvédtábornok kivégzéséről. A megemlékezés helye a Kollégium Oratóriuma. Kérem, hogy október 6-án, a nemzeti gyásznapon 7.45-re mindenki foglalja el helyét az Oratóriumban. Ezen a napon nem tartunk külön áhítatot, mert együttlétünk közös áhítattal kezdődik. Ezt követi a 10.D osztály ünnepi műsora. Mindenkitől az ünnep méltóságának megfelelő viselkedést kérünk! A tanítási nap végén a kollégista tanulók hazautaznak.

Bővebben...

Hirdetés, 2017. szeptember 25.

Hirdetés

Iskolánk éves rendje szerint szerdán,  szeptember 27-én tanári értekezlet miatt a délutáni tanítási órák elmaradnak, az oktatás a 6. órával fejeződik be. Kérem, hogy az ebédelni kívánók legkésőbb 14.15-ig menjenek le az étkezdébe!

 Az éves terv szerint a 9. évfolyam számára pénteken, szeptember 29-én közösségi szolgálatot terveztünk a Hősök Temetőjében. Az összetorlódott programok miatt módosítottuk az időpontot, és várhatóan október 26-án, csütörtökön délután kerül majd rá sor.

Bővebben...

Hirdetés, 2017. szeptember 11.

Hirdetés

Az új tanév elején szeretettel köszöntöm tanulóinkat, tanárainkat. A megajándékozott Kőhalmi Református Szórványkollégium nevében is köszönöm a csendesnapi adakozást, melynek összege kereken 100.000 Ft volt. Szeretettel hívom tanulóinkat a reggeli áhítatokra. A tavalyi tanévhez hasonlóan kedd reggelenként évfolyam áhítatokat tartunk, szeptember 12-én a 10. évfolyam következik. Péntek reggel önkéntes a részvétel, ezekre az alkalmakra mindenkit szeretettel hívunk!

Bővebben...

Hirdetés, 2017. január 16.

Tájékoztatom diákjainkat, hogy január 18-án, szerdán a félévi osztályozó értekezlet miatt délutáni órák nem lesznek, a tanítás a 6. órával fejeződik be. A félévi jegyekről szóló értesítést pénteken, január 20-án kapják meg a tanulók az osztályfőnökeiktől. Kérem, hogy az osztályfőnökök szedjék be a közösségi szolgálati naplókat és az értesítőkönyveket! Külön is felhívom a figyelmet a hiányzások pontos lezárására, igazolására!

Bővebben...

Hirdetés, 2016. október 13.

Pénteken, október 14-én délelőtt a szalagavatói főpróba miatt a 12. évfolyamos tanulóknak nem lesz tanítás. A 12. évfolyamos diákok kötelesek a főpróba teljes ideje alatt (8 és 12 óra között) a Lovardában tartózkodni. A rendező 11.A és 11.D osztályoknak 14.30 perctől tartunk bejárást és eligazítást a Lovardában. Pontos megjelenést kérünk!

Szombaton, október 15-én tartjuk szalagavató ünnepségünket. A 11. évfolyam tanulói rendezői feladatokat látnak el, ők ezen a hétvégén nem utazhatnak haza. A 12. évfolyamos tanulók internátusvezetői engedéllyel péntek délben hazautazhatnak! Kérem, hogy a végzős évfolyam tanulói a szülői nyilatkozatokat minél hamarabb adják át az internátusvezetőknek, illetve adják le a Titkárságon!

Bővebben...

Hirdetés, 2016. október 5.

Szalagavató

Iskolánk szalagtűző ünnepségére és a szalagavató bálra jövő szombaton, október 15-én kerül sor. Erről a hétvégéről a kollégisták a szokásos formában, szülői levéllel kéredzkedhetnek haza. A 12. évfolyamos tanulók szülői kérelemre pénteken délután hazautazhatnak úgy, hogy időben visszaérkezzenek. A 11. évfolyamos rendező osztályok tanulói csak különleges esetben, előzetes osztályfőnöki aláírással kérhetnek hazautazást. A 12. évfolyamos tanulók pénteken, október 7-én kapják meg azt a szülőknek szóló levelet, amelyben a szalagavató bál befejezése utáni iskolai elvárásokról tájékoztatjuk őket. Kérem, hogy a levélben található szülői nyilatkozatot mindenki hozza vissza és adja át osztályfőnökének, illetve adja le a Titkárságon. Külön is felhívom a figyelmet arra, hogy az alsóbb éves (nem végzős) tanulók a szalagavató bál után semmilyen egyéb rendezvényen nem vehetnek részt, ha ez megtörténik, azt a legsúlyosabb fegyelmi ügynek tekintjük!

Bővebben...

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap