19201709K

feed-image

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Megváltozott a 9. évfolyamos szülői értekezlet időpontja

refiKedves Szülők! Gondviselők!

Megváltozott a 9. évfolyamos szülői értekezlet időpontja

Iskolánk éves rendjében 2017.  október 6-ára terveztük a 9. évfolyamosok első szülői értekezletét. Közben erre a napra, illetve hétvégére több olyan program került, ami megakadályozza a szülői értekezlet nyugodt körülmények között történő megtartását. Ezért iskolánk vezetése úgy döntött, hogy egy héttel később, október 13-án, pénteken 14 órakor tartjuk meg azt.

A meghívókat a 9. évfolyamos tanulóknak átadtuk azzal, hogy kézbesítsék szüleiknek.

Bővebben...

Pályázat rendszeres ösztöndíjra 2017/2018

Pályázati lehetőség rendszeres szociális ösztöndíjra

Kedves Szülők, Diákok!

Iskolánkhoz több olyan alapítvány és támogatási alap kapcsolódik, melynek célja a szociálisan rászoruló tanulók és családjaik támogatása. Ezeket az alapítványokat általában egykori diákjaink vagy hozzátartozóik hozták létre. A támogatások formája legtöbbször a tanulók étkezési díjának kifizetése, így az ösztöndíjban részesülő diákok taníttatása a szülők számára ingyenessé válik.

Bővebben...

Reformáció vetélkedő

math

Diákjaink a 167 induló csapatból a legjobb 6 közé kerültek a Reformáció Emlékbizottságának vetélkedőjén.

Az országos döntőt az M5 csatorna közvetíti

2017. 10. 01. vasárnap 14:05-15:54

a Re: formáció - Megújuló világ című műsorában.

Bővebben...

Matematika kompetenciafejlesztő

mathKedves Nyolcadikosok!

2017. október 6-tól péntekenként Kompetenciafejlesztő felvételi foglalkozásokat tartunk matematikából nyolcadikos diákoknak. Célunk, hogy segítsünk a sikeres felvételi dolgozat megírásában. A részvétel ingyenes.

Bővebben...

Hirdetés, 2017. szeptember 11.

Az új tanév elején szeretettel köszöntöm tanulóinkat, tanárainkat. A megajándékozott Kőhalmi Református Szórványkollégium nevében is köszönöm a csendesnapi adakozást, melynek összege kereken 100.000 Ft volt. Szeretettel hívom tanulóinkat a reggeli áhítatokra. A tavalyi tanévhez hasonlóan kedd reggelenként évfolyam áhítatokat tartunk, szeptember 12-én a 10. évfolyam következik. Péntek reggel önkéntes a részvétel, ezekre az alkalmakra mindenkit szeretettel hívunk!

Bővebben...

Tájékoztatás a tanévkezdésről

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Iskolánkban a tanév 2017. szeptember 1-én, pénteken tanítás nélküli munkanappal kezdődik. Ezen a napon a debreceni, valamint a nem kollégista diákok 9 és 16 óra között vehetik át tankönyveiket az iskolában. A kollégisták szeptember 2-án, szombaton déltől költözhetnek be az internátusokba, de vasárnap délelőtt is be lehet költözni. A kollégisták számára szombaton 14 és 18 óra között lesz tankönyvosztás. Akik nem tudják ekkor átvenni, azok hétfőn, szeptember 4-én is átvehetik azokat.

Bővebben...

Diákjaink sikerei az országos és református iskolák biológia versenyein

Ebben a tanévben 2017. február 17-18- án a miskolci Földes Ferenc Gimnázium XIX. alkalommal rendezte meg a Dr. Árokszállásy Zoltán Országos Biológia és Környezetvédelmi Versenyt. A verseny I. fordulójában három kategóriában az ország egész területéről közel 1000 tanuló vett részt. A döntőbe kategóriánként 28-30 diákot hívtak be.

Ebben a tanévben az iskolánkból három tanuló is bejutott a döntőbe: Czina Péter és Szabó Euniké (10.b) a II., míg Szigeti Viola (11.d) a III. kategóriában jutott be a legjobbak mezőnyébe.

Bővebben...

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap